Kunstexpositie Stadskantoor

t/m 3 juni

Meer info

Gemeente Delft
Stationsplein 1
2611BV Delft
Plan je route

vanaf jouw locatie

Meer informatie

T/m 3 juni is in het stadskantoor werk te zien van de Delftse kunstenaars Rieke Pronk en Els Wallenburg. Het thema van de expositie is: “Spoor van Verwondering naar Verbinding "

Els Wallenburg volgde de opleiding Kunstzinnige Therapie aan de Hogeschool Leiden. Haar schilderkunst kenmerkt zich door diepe intense kleuren. Die verkrijgt zij door haar materiaalkeuze van gouache met caperol. Daarnaast zijn er ook enkele olieverfschilderijen van haar te zien.

Rieke Pronk is autodidact. Veel van haar vaardigheden heeft zij geleerd bij docenten van de VAK in Delft, o.a. illustratie tekenen. Zij werkt met gemengde technieken, acryl, zijdeverf, dat is een aan batik verwante schildertechniek, pen en inkt met aquarelverf. Haar specialisatie is aquarel. Meestal wordt dat materiaal vrij terughoudend gebruikt, maar in haar werk kun je zien dat meer uitgesproken kleuren ook mogelijk zijn.
"Spoor van Verwondering naar Verbinding" is te zien op werkdagen van 08.30 tot 17.00 in het stadskantoor van de Gemeente Delft, Stationsplein 1 Delft. De toegang is gratis.

Wanneer

  • Dagelijks t/m 3 juni 2024 08.30 - 17.00 uur

Prijzen

  • Gratis