Bij Delft Marketing zijn we vastbesloten om een positieve verandering teweeg te brengen in de manier waarop mensen toegang hebben tot online informatie en diensten. Door het streven naar een volledig toegankelijke website, hopen we niet alleen een impact te hebben op het leven van individuen, maar ook een voorbeeld te stellen voor andere in de digitale ruimte.

 
Meten is weten:

Door toegankelijkheidsonderzoek uit te voeren, weet je waar je staat en wat je nog moet doen. Een gedegen onderzoek is essentieel voor het borgen van de toegankelijkheid van een website of mobiele applicatie. Onderzoeksresultaten vormen de basis van een toegankelijkheidsverklaring. Omdat wij gaan voor een toegankelijkheidsverklaring die voldoet aan WGAC 2.2 richtlijnen laten wij dit onderzoek op korte termijn uitvoeren. De uitkomsten verwerken we en we zullen de toeganklijkheidsverklaring daarna aanvragen en toevoegen aan onze website. 

Voor eventuele vragen, opmerkingen of suggesties met betrekking tot toegankelijkheid, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen  via marketing@delftmarketing.nl.