Organiseer jij een evenement in Delft en wil je deze graag plaatsen op de UITagenda Delft? Dat kan gratis via dit aanmeldformulier! 

Onze redactie zal na goedkeuring van het event de content binnen 5 werkdagen plaatsen op de UITagenda Delft. De redactie behoudt zich altijd het recht om een  bepaald event of activiteit niet te plaatsen.  

Let op!  Evenementen in de UITagenda kunnen we ook gebruiken voor andere on- of offline uitingen zoals Social Media, een nieuwsbrief of drukwerk. Zorg er dus voor dat de afbeeldingen die je toevoegt rechtenvrij zijn!

Ingezonden evenementen zijn na insturen niet meer zelf aan te passen. Heb je een evenement met meerdere speeldata? Of heb je andere vragen? Neem dan contact op met ons marketing team. 

Informatie over de activiteit

Voer 0 in voor gratis activiteiten.

Datum en tijd
Waar vindt de activiteit plaats?
Contactinformatie
Afbeelding toevoegen

Let op: Minimaal formaat 1600x1200 pixels (max. 3MB). Afbeelding mag geen tekst bevatten. Bij voorkeur een vierkant of liggend beeld.

Nog geen afbeelding gekozen

Jouw gegevens

Deze gegevens worden niet gepubliceerd en zijn uitsluitend bedoeld voor onze redactie. Zij kunnen bij eventuele vragen of opmerkingen over de activiteit contact met je opnemen.

* Velden met een asterisk zijn verplicht.