Let op! Twee weken geen treinen van en naar Delft - Ontdek hoe je wel naar onze stad kunt komen de komende weken

Van zaterdag 13 juli tot donderdag 25 juli voert ProRail werkzaamheden uit aan het spoor tussen Den Haag Centraal en Rotterdam Centraal. Vervolgens zal ProRail tot zaterdag 27 juli bezig zijn bij station Schiedam Centrum en tussen Rijswijk en Delft Campus. Ook zullen er op zaterdag 27 en zondag 28 juli werkzaamheden plaatsvinden tussen Den Haag Centraal en Den Haag Holland Spoor.

De gevolgen voor treinreizigers zijn als volgt:

  • Van zaterdag 13 juli tot donderdag 25 juli zullen er geen treinen rijden tussen Den Haag Centraal en Rotterdam Centraal.
  • Van donderdag 25 juli tot zaterdag 27 juli zullen er geen treinen rijden tussen Den Haag Centraal en Schiedam Centrum.
  • Op zaterdag 27 en zondag 28 juli zullen er geen treinen rijden tussen Den Haag Centraal en Den Haag Holland Spoor/Den Haag Ypenburg. NS zal bussen inzetten en reizigers adviseren om via Gouda te reizen. Het is belangrijk om de NS reisplanner op ns.nl of de NS-app te raadplegen voor vertrek en rekening te houden met extra reistijd.

Dit betekent dat er van zaterdag 13 juli t/m zaterdag 27 juli geen treinen zullen rijden van en naar Delft. 

ProRail voert diverse werkzaamheden uit, zoals het vernieuwen van perrons en het aanpassen van sporen en stations in het kader van het project PHS tussen Rijswijk en Rotterdam. Deze aanpassingen zullen ervoor zorgen dat er vanaf eind 2024 meer treinen kunnen rijden tussen Den Haag en Rotterdam. Meer informatie over de werkzaamheden is te vinden op prorail.nl.