.

 

Iedereen heeft wel een gevoel bij de stad Delft. Bij de één zal het een gevoel oproepen van rijke geschiedenis, karakteristieken grachten en leuke horeca. De ander zal eerder een associatie leggen met haar innovatieve karakter, hippe winkels, gezellige pleinen & festivals. En weet je, het is allemaal waar. Delft is een stad vol verrassingen, ontdek het zelf.

Vier de zomervakantie in Delft

De zomer is aangebroken en dat betekent geen school, geen huiswerk en lekker uitslapen! In Delft is er een heleboel te beleven deze vakantie. Bewonder een levensgrote dino, duik in de wereld van wetenschap tijdens de Summer of Science, schilder je eigen Delfts Blauw kunstwerk of speel detective bij de moord op Willem van Oranje. Er valt zoveel te ontdekken en te beleven deze zomer in Delft.

Ontdek alle activiteiten tijdens de zomervakantie in Delft
Kinderen spelend in een parkje bij de TU Delft in Delft

Eindeloos genieten tijdens de Delftse Festivalzomer

Pak je festivaloutfit maar uit de kast, want deze zomer is de Delftse Festivalzomer terug! Met een bomvolle agenda belooft de tweede editie een groot spektakel te worden. De aftrap wordt gegeven op 28 mei met het Delft Fringe Festival, dat de stad doet bruisen van culturele energie.

Ontdek alle evenementen
Mensen op een boot, varend door de grachten van Delft tijdens de Delftse Festivalzomer

Hotspots

Bezoekers info 

We wensen je een zo aangenaam mogelijk verblijf in Delft. Daarom alvast een paar praktische zaken voor je op een rij.