True Unity Healing: Verbonden

t/m 15 mei

Sorry, deze activiteit is niet meer beschikbaar

Moeite met ontvangen? Je hoort jezelf een compliment wegwuiven, voelt je ongemakkelijk bij het ontvangen van een bedankje of merkt gelijk de verplichting om iets terug te doen. Dan is het tijd om dit te herstellen bij Flow of Miracles.

Samen met andere deelnemers bespreken we bekende blokkades over ontvangen, zoals het idee hebben dat je het niet echt hebt verdient, merken dat je bang bent dat mensen jaloers worden en waar dit vandaan kan komen (bijv. familiepatronen of vorige levens). We doen ook een oefening in tweetallen om te voelen hoe het staat met jouw flow van ontvangen.

Om deze flow te herstellen gaan we aan de slag met mijn helende techniek True Unity, om allemaal weer helemaal open te staan voor al het goede wat we mogen ontvangen. Deze energie blijft ruim 6 weken doorwerken.

Wil je meer weten over deze techniek? Kijk dan alvast 1 van de vele True Unity video’s op mijn YouTube kanaal: youtube.com/@flowofmiracles

Geef je op voor deze bijzondere groepshealing via de website www.flowofmiracles.nl, via info@flowofmiracles.nl of telefonisch op werkdagen tussen 19.00-20.00 via 06 10521351.

Prijzen

  • € 185,00