Rosa Ensemble | TIENTJE

t/m 28 januari

Sorry, deze activiteit is niet meer beschikbaar

Meer info

Rietveld Theater
HAL015
Schieweg 15 B
2627 AN Delft
Plan je route

vanaf jouw locatie

Koop je tickets

In de voorstelling TIENTJE onderzoeken wij, het Rosa Ensemble, de waarde en betekenis van onze muziek. Daarom hebben wij testpubliek nodig. Doe mee aan dit experiment en ontvang ter vergoeding €10,-.

**Waarom hebben wij testpubliek nodig?** Voor TIENTJE hebben componisten Wilbert Bulsink, Floris van Bergeijk e…

In de voorstelling TIENTJE onderzoeken wij, het Rosa Ensemble, de waarde en betekenis van onze muziek. Daarom hebben wij testpubliek nodig. Doe mee aan dit experiment en ontvang ter vergoeding €10,-.

**Waarom hebben wij testpubliek nodig?** Voor TIENTJE hebben componisten Wilbert Bulsink, Floris van Bergeijk en Jeroen Kimman gloednieuw werk geschreven. Jouw bijdrage is essentieel om de kennis te vergroten over de waarde van onze muziek zodat we niet alleen onze artistieke prestaties kunnen verbeteren maar ook een beter begrip krijgen van hoe onze muziek het leven beïnvloedt. Waarom zou je meedoen? • Je krijgt de gelegenheid om te luisteren naar verschillende muziekstukken en jouw persoonlijke reacties en gedachten te delen. • Je draagt bij aan de groeiende kennis over de impact van muziek op de menselijke ervaring. • Je ontmoet andere muziekliefhebbers en deelt jouw passie voor muziek. • Jouw bijdrage is van onschatbare waarde voor de ontwikkeling van toekomstige muzikale creaties van het Rosa Ensemble. • Je krijgt een TIENTJE.

**Voor wie?** We zoeken enthousiaste mensen van alle achtergronden die openstaan voor nieuwe muzikale ervaringen. Je hebt geen specifieke kennis of vaardigheden nodig om deel te nemen aan dit experiment. Gezondheid geen bezwaar.

Meld je aan voor deelname door een gratis ticket te bestellen.

Credits: Idee en concept: Vera Jessen Jührend, Floris van Bergeijk, Wilbert Bulsink, Jeroen Kimman Composities: Floris van Bergeijk, Wilbert Bulsink, Jeroen Kimman Vormgeving: Eveline Didderen Eindregie: Willem Wits