De Delftse Festivalzomer staat weer voor de deur en belooft een bruisende periode vol gezelligheid en vermaak voor het hele gezin. Gedurende de zomermaanden worden er in Delft tal van activiteiten en evenementen georganiseerd voor jong en oud.

Voor de kinderen zijn er speciale kinderfestivals en activiteiten, zoals het Varend Corso, de Dino weken en Fringe4Kids. Hier kunnen zij genieten van leuke voorstellingen, workshops en activiteiten die speciaal voor hen georganiseerd zijn. Naast al deze evenementen zijn er ook tal van gezellige terrasjes, eetkraampjes en markten waar je met de hele familie kunt genieten van heerlijk eten en drinken. Kortom, de Delftse Festivalzomer belooft weer een gezellige en bruisende periode te worden voor het hele gezin!

Festival in de spotlight! - Varend corso

21 t/m 23 juni

Elk jaar verandert Delft in een kleurrijk spektakel tijdens het Varend Corso Westland. De prachtige bloemen, mooie planten en verse groenten staan centraal tijdens dit evenement. Samen met familie of vrienden kun je genieten van een gezellig dagje uit, terwijl de versierde boten langs de waterwegen varen.Op de boten zijn dansers, orkesten en theateracts te zien. Dit unieke spektakel staat garant voor een gezellig dagje uit met familie en vrienden. Zoek een plekje langs de waterkant en geniet.

Het Varend Corso Westland trekt door verschillende steden en dorpen, waaronder Westland, Schipluiden, Vlaardingen, Maassluis en Delft. Op zondag 23 juni vaart het corso door Delft. 

Ontdek het evenement
Varend Corso in Delft