Na een dag vol plezier en vermaak op het festivalterrein, is het heerlijk om te blijven hangen in de stad en te genieten van de gastvrijheid en gezelligheid die Delft te bieden heeft. Met tal van gezellige restaurants, cafés en terrasjes is er genoeg keuze om te genieten van een heerlijke maaltijd of drankje. De historische binnenstad van Delft met haar prachtige grachten en gebouwen zorgt voor een sfeervolle setting waar je eindeloos kunt genieten.

Eindeloos genieten!

5x gezellige horeca pleinen

Tijdens de Delftse Festivalzomer worden ook de horecapleinen in de stad extra gezellig gemaakt. Met leuke terrassen, smakelijke hapjes en verfrissende drankjes is het genieten geblazen. Of je nu zin hebt in een uitgebreid diner, een borrel met vrienden of gewoon een snelle hap, de horecapleinen in Delft bieden voor ieder wat wils.

Dus of je nu op zoek bent naar een romantisch diner met je geliefde, een gezellige avond met vrienden of gewoon een lekkere kop koffie met een krantje erbij, in Delft zit je altijd goed. Laat je verrassen door de culinaire diversiteit en gastvrije sfeer van deze prachtige stad!

Meer informatie
Twee jongedames proosten met cocktails in de lente in Delft