Van kleinschalige buurtfestivals tot grote evenementen in de binnenstad, de Delftse festivalzomer heeft het allemaal. Geniet van live muziek op een van de vele podia, bewonder kunstwerken op eeb kunstbeurs of proef de heerlijke gerechten van de foodtrucks tijdens een culinair festival. 

Kortom, de Delftse festivalzomer is een feest voor jong en oud. Dompel je onder in de gezellige sfeer, ontmoet nieuwe mensen en geniet van al het moois dat de stad te bieden heeft. Mis het niet en beleef een zomer om nooit te vergeten in Delft!

Festival in de spotlight! - Knapsack festival

6 & 7 juli

Beleef samen een unieke culturele verkenningstocht met bijzondere optredens op de grachten, straten en pleinen van Delft! Tijdens dit tweedaagse zomerfestival in het hart van de stad, zul je betoverd worden door diverse multiculturele shows die zich verplaatsen per boot, op de grachten of wandelend door de historische binnenstad.

Op verschillende locaties kun je genieten van diverse culturele optredens, variërend van Afrikaanse percussie en Ierse folklore tot Spaanse Flamenco, Russische Opera, Nederlandse levensliederen, Franse chansons en Marokkaanse Chaabi. Voor elk wat wils dus!

Mis deze zomerse muzikale dagen vol prachtige performances niet en kom ook genieten van al het moois dat deze culturele ontdekkingsreis te bieden heeft.

Ontdek het festival
Mensen op een boot, varend door de grachten van Delft tijdens de Delftse Festivalzomer