Winkel in, winkel uit, op zoek naar leuke spulletjes om je huis of kamer op te leuken óf om cadeau te doen. Dit is een favoriete bezigheid van velen, maar waar in Delft kun je het beste slagen? Wij delen tips voor de leukste Delftse winkeltjes! Wij delen 5 leuke tips!     

5x highlights van deze maand

DROOM conceptstore

Voldersgracht 19A 

Aan de Voldersgracht vind je Droom Conceptstore. In deze gezellige winkel vind je ontzettend veel leuke items, cadeaus, sieraden en woonaccessoires voor jezelf óf als cadeautje voor een ander. Van droogbloemen en leuke vaasjes tot hippe haaraccessoires, tasjes en mooie oorbellen, het is een winkel om van te dromen. Hier slaag je zeker weten! 

Etalage van conceptstore DROOM in Delft Binnen bij conceptstore DROOM in Delft Meisje en jongen kijkend naar de etalage van DROOM conceptstore

Groene Vingers

Burgwal 23 

Bij de naam ‘Groene Vingers’ denk je misschien alleen aan planten. Groen kan je hier zeker kopen, maar er is nog veel meer! Je kunt hier onder andere ook kaarsen, spiegels, lijstjes, haken en servies vinden. Heel leuk zijn ook de ‘storytiles’. Elk tegeltje vertelt een miniatuurverhaal met een grappige twist. Perfect om je muur mee op te vullen!  

Achteraanzicht van vrouw kijkend naar planten in Delftse winkel Groene Vingers Planten binnen bij Groene Vingers Delft Kopjes in de schappen van Groene Vingers Delft

Pleck

Voldersgracht 17A 

Bij Pleck kan je eten én shoppen. Pleck is een echte conceptstore waar je van alles kan vinden! Van trendy kleding en sieraden tot aan allerlei items voor in huis. Denk aan haakjes, deurknoppen, manden, lampen en veel meer. Alleen daar stopt het niet, ook voor spiritualiteit is hier ruimte. Ze verkopen inzichtkaarten, mineralen en wierook. Het moet gek lopen wil je bij Pleck niet slagen!       

Jongedame bekijkt kleding in een winkeletalage in de zomer in Delft

De Stadskaarsenmakerij Delft

Vrouwenregt 11

Een leuke kaars voor in huis of als cadeau is altijd een goed idee. Echter vind je bij Stadskaarsenmakerij Delft niet zomaar kaarsen. Ze hebben hier dompelkaarsen, gietkaarsen, carved candles, gelegenheidskaarsen, kaarsen op maat én Delftse kaarsen. Deze Delftse kaarsen zijn kaarsen in de vorm van de Nieuwe Kerk in Delft. Die moet je toch hebben? Verder verkopen ze ook prachtige kandelaars, die handbeschilderd zijn.

Binnen bij de stadskaarsenmakenrij Delft