Ben jij een échte vinyl-fan? Dan is Delft dé plek voor jou! Platenzaken met duizenden lp’s, singeltjes, cassettebandjes en CD’s vind je allemaal in het hart van de stad. Wij zetten de leukste platenzaken van Delft voor je op een rij. 

Plexus

Voldersgracht 11A 

Al sinds 1977 kun je bij Plexus (alias ’t Platenmanneke) in Delft terecht voor de beste platen. Voor iedere muziekliefhebber is een bezoek aan deze platenzaak zéker de moeite waard. Met de meer dan 85.000 verschillende lp’s die aangeboden worden, zal je vast en zeker slagen! Er zijn soms ook optredens in de winkel. Zo kun je swingend op zoek naar een paar leuke platen zoeken voor bij je collectie! Dat klinkt toch als muziek in je oren? 

Jongedame bekijkt platenhoezen in de Velvet Music Delft Mensen kijken rond bij Plexus Delft platenzaak Etalage van platenwinkel plexus in Delft

Sounds

Brabantse Turfmarkt 87

Sounds Delft bestaat al ruim 30 jaar en is ondertussen een begrip in Delft en omstreken. In de winkel op de Brabantse Turfmarkt kun je tussen meer dan 20.000 verschillende cd's, lp 's en dvd's snuffelen. Van Rock tot aan K-pop, je kunt hier écht alles vinden! Heb je geen tijd om langs te lopen in de winkel? Dan kun je ook online bij Sounds Delft de nieuwste platen scoren. 

Etalage van Sounds Delft

Velvet Music

Voldersgracht 3 

Aan de Voldergracht vind je Velvet Music, een combinatie van een cd-winkel én een platenwinkel. Ze bieden maar liefst meer dan 250.000 platen in allerlei verschillende genres aan. Wat jouw lievelingsmuziek ook is en naar welke artiesten je ook luistert, bij Velvet weet je zeker dat je vindt waar je naar zoekt. Deskundige muziekliefhebbers in de winkel helpen je graag bij het zoeken naar de plaat die bij jou past. 

etalage van Velvet platen en cd winkel in Delft