Echt Dellufs dat is de naam van het nieuwe magazine wat we bij Delft Marketing gaan uitbrengen. Dit magazine komt in plaats van het Hello Delft boekje en is meer dan alleen een gids. Jouw verhaal, jouw ervaringen, jouw Delft - ze zijn de pulserende hartslag van dit nieuwe magazine. We maken geen ‘platte reclame’ maar betoverende verhalen. Een inspirerend magazine voor de meerdaagse bezoeker.

Iedereen heeft wel een gevoel bij de stad Delft. Bij de één zal het een gevoel oproepen van gezellige pleinen, karakteristieke grachten en leuke horeca. De ander zal eerder een associatie leggen met haar innovatieve karakter of mooie winkels. En weet je: het is allemaal waar.

Maar er is meer. Want Delft bestaat uit zoveel verhalen: het geheim achter dat ene schilderij; de favoriete bestelling van je vaste gast; de ontstaansgeschiedenis van het familiebedrijf of de favoriete hotspots van die bekende Delftenaar/Delvenaar. Zoveel om met anderen te delen, dat wij dat met alle liefde een papieren podium bieden.

Wordt dit jouw verhaal? Zin in Delft Magazine