Hallo, mijn naam is Roel Funcken en ik ben directeur-bestuurder van het Delft Fringe Festival, hét festival waar je het talent van de toekomst ontdekt op de meest bijzondere en uiteenlopende plekken in Delft. Of misschien ken je het festival wel van het grote roze konijn dat elk jaar op de Markt verschijnt?

Het is inmiddels alweer meer dan tien jaar geleden dat ik voor de eerste keer in Delft kwam, en inmiddels ken ik Delft beter dan de stad waarin ik woon (wat overigens ook een heel mooie stad is in Zuid-Holland). Naast mijn werk voor het Delft Fringe Festival zet ik mij als voorzitter in voor de Cultuurtafel Delft, een samenwerkingsverband van de kunst- cultuur- en evenementensector en ben ik bestuurslid van Stichting Centrum Management Delft. Ik geef graag wat terug aan de stad, zeker als het daardoor nog fijner wonen en verblijven is.

Ontdek het Vakwerkhuis

Vergaderen, ontmoeten of werken doe je samen in het Vakwerkhuis. Hier vind je een werkplek of vergaderlocatie met huislijke sfeer. Wist je dat deze werk en vergaderlocatie ooit een ketelhuis is geweest? Dit pand is een rijksmonument uit 1903, gebouwd om de energie te leveren aan de TU wijk.
Nu is dit gebied getransformeerd tot internationale campus TU Noord. Het ketelhuis voorziet de wijk nogsteeds van energie, maar dan in de vorm van een kopje koffie!

Een goede kop koffie, ontbijt, lunch, borrel en alles daartussenin. Ook dat vind je hier allemaal in het voormalig ketelhuis. 

UITblinker Roel zittend op een bankleuning in het Vakwerkhuis