Hier vind je de lekkerste pannenkoeken in Delft

 

Oh, watertanden bij het idee van een heerlijke, smeuïge pannenkoek! Of je nu van zoet of hartig houdt, een pannenkoek is altijd een traktatie. Van jong tot oud, iedereen kan genieten van deze klassieker. Gelukkig zijn er in Delft genoeg plekken waar je een perfect gebakken pannenkoek vindt.

Benieuwd waar je moet zijn voor de allerbeste pannenkoeken in Delft? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

1. Stads-Koffyhuis

Oude Delft 133 

Voor een goede pannenkoek, ben je bij het Stads-Koffyhuis aan het goede adres. Deze oer-Hollandse zaak staat niet alleen bekend om hun lekkere broodjes, maar ook om hun heerlijke pannenkoeken! En je moet dan niet alleen aan de standaard pannenkoeken denken, ze hebben hier namelijk maar liefst 25 soorten beleg. Er is genoeg keuze dus! Voor de kleintjes is er ook een speciale peuter- en kleuterpannenkoek. Voor ieder wat wils. 

2. Het Rieten Dak

Middelweg 3 

Voor deze pannenkoeken moet je vanaf het centrum van Delft een klein stukje fietsen richting De Delftse Hout, maar dat is het zeker waard. Dat is natuurlijk voor de pannenkoeken van Het Rieten Dak. Hier kun je heerlijk smullen in een prachtige omgeving én met een mooi uitzicht. Ze hebben hier een naturel en kinderpannenkoek, maar ook spannende ingrediënten zoals gember, appel en nog veel meer! 

3. Bombina 

Hippolytusbuurt 1 

Bij Bombina krijg je niet de pannenkoeken zoals je ze kent, groot en dun, maar krijg je ‘hotcakes’. Dit zijn kleinere en iets dikkere pannenkoekjes die heerlijk luchtig zijn. Voor de zoetekauw is er een variant met banaan, blauwe bessen, boter en ahornsiroop. Wil je liever iets hartigs? Ga dan voor de variant met gebakken eieren, bacon, avocado en ahornsiroop. Zeker het proberen waard! 

4. Klein Seinpost

Martinus Nijhofflaan 476 

In de Hoven vind je sinds kort restaurant Klein Seinpost. En dit is niet zomaar een restaurant. Het is namelijk een pannenkoekenhuis. Je kunt je dus wel bedenken hoe lekker de pannenkoeken hier zijn. Op de menukaart vind je allerlei soorten varianten, je kunt het zo gek niet bedenken. Ze hebben ook hele kleine pannenkoeken, oftewel poffertjes. Deze kun je ook eten met de lekkerste toppings. Bij Klein Seinpost moet je dus zijn!