Tip! Ontdek meer van Delft - Met één van de Fringe tours

Kun je niet kiezen welke voorstellingen je wilt bezoeken? Laat je je graag verrassen? Of vind je het leuk om een compleet dagje Delft te doen? Kies dan voor een Delft Fringe Tour! Zo geniet je van bijzondere voorstellingen en ontdek je tegelijkertijd van alles over Delft. Een gouden combi!

Canal Tour

Ga mee op avontuur met een schipper en ervaar het festival vanaf het water! Vaar door de schilderachtige grachten van Delft en ontdek drie unieke voorstellingen op locaties aan of dichtbij het water. Een bijzondere manier om de stad te verkennen en te genieten van verrassende podiumkunsten.

Tijdens de Canal Tour bezoek je drie verschillende voorstellingen op bijzondere locaties. Elke voorstelling is weer anders en zorgt voor een unieke beleving. Tussen de voorstellingen door vaar je naar de volgende locatie, soms moet je een stukje lopen. 

Let op: de Canal Tours waren vorig jaar snel uitverkocht, dus wacht niet te lang met het reserveren van je ticket en mis deze unieke ervaring niet!

Ontdek de tours
Mensen in een bootje op een Canal Tour tijdens het Delft Fringe Festival

Of ga op pad met.... - één van de Delftse locals of cultuurliefhebbers

Ervaar het Delft Fringe festival met een persoonlijke gids die je meeneemt op een unieke ontdekkingsreis. De gids heeft speciaal voor jou en de groep drie diverse voorstellingen geselecteerd, die jullie samen zullen bezoeken op verschillende verborgen locaties in de stad. Laat je verrassen door het onbekende en geniet van een onvergetelijke ervaring terwijl je samen van de ene naar de andere locatie wandelt. Alles is op loopafstand, dus je hoeft alleen maar te genieten van de voorstellingen en de gezellige sfeer van het festival.