Ontdek deze zomer de magie van kamermuziek in het historische Delft! Van 26 juli tot en met 2 augustus staat de stad in het teken van het Delft Chamber Music Festival, met betoverende concerten door topmusici uit binnen- en buitenland. Onder leiding van artistiek leider Nino Gvetadze wordt het festival dit jaar gevierd met het thema 'Microkosmos', waarbij de schoonheid van kamermuziek centraal staat. Mis deze unieke kans niet om de intieme wereld van kamermuziek te ervaren en geniet van een programma vol bekende werken in een sfeervolle setting. 

Tip! - Het Marktconcert

Vrijdag 26 juli

21.00 - 22.30

Het Marktconcert in Delft is al jarenlang een populair 'kadootje' voor de inwoners van de stad. Op een zomerse avond in het centrum van Delft komen mensen samen om te genieten van een prachtig concert, als feestelijke opening van het Delft Chamber Music Festival.

Dit jaar belooft het een sensationele Weense avond te worden met Nino Gvetadze, Nelleke Ruiten en het Ciconia Consort onder leiding van Dick van Gasteren. Geniet van diverse Weense muziekstukken en operette-evergreens tijdens deze onvergetelijke avond vol muzikale verrassingen. Kom je ook genieten van deze onvergetelijke avond vol muzikale verrassingen?

Het marktconcert in Delft

Maak je bezoek compleet!

Maak je bezoek aan het festival compleet en blijf een nachtje slapen in Delft. Je kunt uitstekend overnachten in de stad: van een luxe hotel tot Bed & Breakfast, camping en hostel.

Ook staat Delft bekend om haar gezellige en gastvrije horeca. Langs de grachten, in de smalle slenterstraatjes en op en rond de gezellige pleinen struikel je bijna over de hippe koffietentjes, gezellige cafés en trendy restaurants. 

Delft Chamber Music Festival in de Oude Kerk van Delft Klassiek optreden in de Oude Kerk van Delft Delft Chamber Music Festival in Delft Delft Chamber Music Festival optreden in het Museum Prinsenhof Delft naast schilderijen