Bakker Suikerbuik

Bakker Suikerbuik is een plek waar je heerlijke koffie kunt drinken met uiteraard een gebakje erbij, lunchen met handgemaakt brood, High Tea-en met lekkernijen direct uit de bakkerij, taarten naar eigen idee kunt bestellen, en uw feestjes kunt vieren.

Wij zijn een Konditorei & Banketbakkerij in het historisch centrum van Delft. Een plek waar je heerlijke koffie kunt drinken met uiteraard een gebakje erbij, lunchen met handgemaakt brood, High Tea-en met lekkernijen direct uit de bakkerij, taarten naar eigen idee kunt bestellen, en uw feestjes kunt vieren.

Het huiskamer gevoel vinden eigenaren Leon en Mylène nog altijd belangrijk. Persoonlijk contact en openheid staat bovenaan. Zo is het mogelijk om vanuit de winkel de bakkerij in te kijken, wat maakt dat de klanten, die overigens door hen gasten worden genoemd, betrokken zijn bij het proces. De gasten kunnen zelfs meehelpen, want in het spaarsysteem is er de mogelijkheid om te sparen voor een nachtje meewerken in de bakkerij. Hoe leuk is dat!

Prijzen

  • € 8,95