Heb jij al eens een levensgroot skelet van een Dino gezien? Nee? Kom dan deze zomer naar DOK in OPEN een unieke vondst van het museum Naturalis bewonderen: een compleet skelet van een echte Triceratops! Dit prehistorische pareltje maakt deel uit van een groep van vijf, die deze zomer door verschillende bibliotheken en musea in Nederland reizen. De Delftse Dino is van 5 juli tot en met 10 augustus te bewonderen in DOK, de bibliotheek van Delft, in OPEN. 

Bewonder een échte Triceratops! - van 5 juli t/m 10 augustus bij OPEN in Delft

Tijdens de dino-tentoonstelling is er van alles te doen! Doe mee aan de gratis dino-activiteiten, kom puzzelen en leer alles over het fascinerende leven van miljoenen jaren geleden geleden, de natuur en het onderzoek naar dieren en hun skeletten.

Of luister naar de mooiste voorleesverhalen over de prehistorie, of kom meer te weten tijdens een lezing of presentatie door experts van Museum Naturalis.

 

Triceratops in zaal Dinotijd - fotocredits Naturalis Biodiversity Center(1)

Dino kaarsen en Bierosaurus

Tijdens de Dino tentoonstelling kun je allerlei leuke en lokale Dino producten vinden in de stad, zoals bijvoorbeeld deze leuke met de hand gemaakte kaarsen van de Stadskaarsenmakerij Delft. Ze zijn er in verschillende vrolijke kleuren. De T-rex, Stegosaurus en Triceratops. Probeer ook het speciale dino-ijs van De Lelie, gemaakt met verse ingrediënten en een vleugje prehistorie!

Bij de Koperen Kat kun je, als ouder, na alle leuke dino activiteiten genieten van een heerlijk Dino biertje. 

Ontdek de leukste dino producten
Delftse Dino kaarsen van stadskaarsenmakerij Delft